برنامه حضور اعضای گروه شنوایی شناسی در دانشگاه و مراکز تابعه در ایام کرونا
با توجه به شیوع بیماری کرونا و جهت جلوگیری از انتشار بیماری و برای سهولت ارتباط دانشجویان و همکاران گرامی با اعضای گروه شنوایی شناسی، برنامه حضور و نحوه دسترسی به ایشان مشخص گردید.
 ١٣٩٩/٠٤/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
برنامه امتحانات پایان ترم گروه شنوایی شناسی
تاریخ و زمان برگزاری امتحانات پایان ترم در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-99 اعلام گردید.
آیین نامه برگزاری جلسه دفاع پروپوزال و پایان نامه دکتری به صورت آنلاین
با توجه به برگزاری برخی از جلسات دفاع پروپوزال و پایان نامه به صورت آنلاین، لازم است تا دانشجویان مواردی را مدنظر قرار دهند.
کارگاه های آموزشی مالکیت فکری با محوریت حوزه سلامت
دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با همکاری کانون پتنت ایران، اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی مالکیت فکری با محوریت حوزه سلامت نموده است.
نحوه دسترسی به کارشناسان محترم اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی
با توجه به شرایط به وجود آمده، نحوه دسترسی به کارشناسان محترم اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی به اطلاع دانشجویان و همکاران گرامی می رسد.

2 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشیمعاونت آموزشیمعاونت تحقیقات و فناوریمعاونت فرهنگی و دانشجوییمعاونت درمان و توانبخشیکتابخانه مرکزی
Copyright © 2009 U.S.W.R - All rights reserved .University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences